Πολιτική Δράση Αυγούστου 2010

Πολιτική Δράση Αυγούστου 2010

An den boreite na diavasete to periexomeno pathste edw.


Kαράογλου Θεόδωρος

Βουλευτής

Β'Περιφέρειας Θεσσαλονίκης


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική Ηλεκτρονική Έκδοση


  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 2
 

Φίλες και φίλοι,

Πιστοί στην υπόσχεση που σας δώσαμε για τακτική ενημέρωση, μέσω της μηνιαίας ενημερωτικής ηλεκτρονικής μας έκδοσης "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ", σας αποστέλλουμε το δεύτερο τεύχος που αφορά τη δράση μας για το μήνα Ιούλιο.

Κορυφαίο πολιτικό γεγονός για την παράταξη μας, ήταν η παρουσίαση του οικονομικού σχεδίου της ΝΔ για την έξοδο από τη κρίση, ενώ στην πλούσια κοινοβουλευτική δράση, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα που δυστυχώς αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά τη ζωή μας.

Καλή ανάγνωση και για περισσότερες πληροφορίες όπως πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Δηλώσεις- Δραστηριότητες

Συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του Οικονομικού Σχεδίου της Ν.Δ. «Στρατηγική Ελπίδας για την Έξοδο από την κρίση»

Άρθρα

«Η ελληνική οικονομία και η πρόταση της ΝΔ»

Εργασιακός μεσαίωνας στη χώρα από το νέο ασφαλιστικό νόμο του ΠΑΣΟΚ

Συνεντεύξεις

«Η νέα εποχή της ασφάλισης»

«Τα ελλείμματα συσσωρεύτηκαν από την παθογένεια του συστήματος»

"Για την Εθνική μας Οικονομία πρέπει να προχωρήσουμε σε βαθιές τομές και ρήξεις"



Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή


 

Συμβουλές για

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Υπογραφή ενεργειακών συμφωνιών με απούσα την Ελληνική πλευρά Αδυναμία καταβολής του εφάπαξ των δικαιούχων του Ταμείου Προνοίας Δ.Υ.
Ανησυχία προκαλεί η βία κατά των γυναικών
Χαριστική βολή για τη κτηματαγορά
Σε δεινή θέση οι σιτοπαραγωγοί της χώρας
Σχεδιασμός και εφαρμογή εθνικής δημογραφικής πολιτικής

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Συζήτηση του σχεδίου νόμου: «Για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων»

Συζήτηση της υπ' αριθμόν 1/1/14.7.2010 επίκαιρης επερώτησης των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σχετικά με το αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»

Συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Εποπτεία ιδιωτικής ασφάλισης, σύσταση εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής, οργανισμοί αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών»

Συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

Συζήτηση σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μεταρρύθμιση Συνταξιοδοτικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις».

Συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: «Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις»


Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox